Slăbit, Masă Musculară și Tonifiere, Explicate Mură-n Gură Pentru Oameni Normali

Da, vreau să arăt bine
€ 197 € 143
După vizionarea acestui video, va apărea o pagină unde te vei putea înscrie la Programul Complet Fitransformer.

Da, vreau să profit de ultima promoție
pentru Programul Complet Fitransformer
€ 197 € 143

Comenzile sunt procesate prin www.stepout.ro

Profită de REDUCEREA Pentru Programul Complet Fitransformer.
Este Valabilă Doar Până La Expirarea Cronometrului.

După expirarea perioadei vom închide această fereastră de înscrieri și vom crește prețul la 197 de euro.

Printr-un Share îi poți ajuta și pe alții să aibă corpul pe care și-l doresc

Pentru că și noi ne-am săturat, am creat cel mai simplu și eficient program de sport, nutriție și psihologie: Fitransformer.

Ce este Fitransformer?

În primul rând, acest program este o abordare practică și din toate unghiurile a problemei aspectului nostru fizic: sport, nutriție, psihologie și bucătărie.

În întreaga lume, industria fitness-ului și a nutriției este în plină expansiune. Însă, în același timp, lumea suferă mai mult ca oricând de obezitate si un aspect fizic de care nu sunt mulțumiți.

În toată această industrie “a slăbitului și a aspectului fizic” există o verigă lipsă: SIMPLITATEA!

Motivul principal pentru care oamenii renunță să mai arate bine, este pentru că sunt copleșiți de complexitatea cursurilor și a informației.

Noi suntem conștienți de acest asepct și de aceea am conceput cel mai simplu program de nutriție și sport. Și ghici ce? Este și cel mai eficient, deoarece cu timp și energie minime obții rezultate maxime. În acest domeniu principiile de bază fac diferența în modul în care arăți.

Obiectivul Nostru Este Ca Vara Anului 2015 Să Te Găsească În Cea Mai Bună Formă A Ta Fizică Și Psihică.


Cui se adresează Programul Fitransformer?

Fitransformer este pentru tine dacă:

Pentru cine NU este?

Poate te întrebi cum vom face acest lucru?

Citește în continuare și îți vom explica foarte clar cum putem realiza asta.

Fitransformer este un Program Online, conceput special pe o platformă cu video-cursuri, la care ai acces cu un cont de utilizator și parolă.

Programul conține 4 module cuprinzătoare, care reprezintă stâlpii metodei Fitransformer.


Cu cine te vei antrena în Cadrul Programului Fitransformer

Sorin Fritea

antrenor, campion național culturism, de 4 ori vicecampion

Numele meu este Fritea Sorin (Lobo). Am absolvit Facultatea de Automatică din Timișoara în 1997, dar sportul e meseria mea. Practic bodybuilding-ul din 4 octombrie 1988, și am fost medaliat la toate concursurile de anvergură din România (Campionatul Național, Cupa României, Cupa Federației). Dețin titlurile de vicecampion al României la Culturism al categoriei 85 kg în anii 2010, 2011, 2012, și Titlul de Campion Absolut al României de Culturism Masters în 2012. Sunt în prezent student la Facultatea de Educație Fizică și Sport la Universitatea de Vest Timișoara.

Sunt, de asemenea, și Instructor Personal cu licența IFBB, trecând prin mâna mea de-a lungul anilor peste 200 de practicanți ai Fitness-ului. O parte importantă din munca mea este aceea de a împărtăși experiența mea acelora care au nevoie de o schimbare în bine în viața lor atât la nivel fizic cât și sufletesc.

Pera Novacovici

psiholog, coach, scriitor, fondatorul comunității Personalitate Alfa

Numele meu este Pera Novacovici și sunt psiholog, autor, coach si fondatorul comunității Personalitate Alfa. Obiectivul meu este simplu: vreau ca anul acesta să ajungi în cea mai bună formă fizică și psihică din viața ta. În spatele acestei misiuni se ascund câteva lucruri subtile. Pentru a avea un abdomen plat și un stil de viață sănătos este nevoie să îți dezvolți niște trăsături de personalitate și caracter, iar astfel, la sfârșitul celor 12 săptămâni de muncă, beneficiile tale vor fi mult mai multe decât cele fizice.

Sunt un psiholog care și-a descoperit vocația la 22 de ani. De 11 ani misiunea mea este să dau oamenilor puterea lor pierdută sau oferită din naivitate altora. La 30 de ani aveam 90 de kilograme, nu făcusem sport în viața mea, aveam o burtă imensă și tocmai eram părăsit de iubită după 3 ani de relație. Am sunat-o pe singura mea prietenă, Andreea, care m-a trimis la Sorin, spunându-mi ”te aduc la antrenorul meu, Sorin, care te transformă garantat”.

Mai târziu, în acel an, mi-am băgăt pentru prima oară camașa în pantaloni, și restul e o poveste despre atitudine și psihologie, dezvoltare personală, sport și nutriție, pe care urmează să o trăiești și tu.

MODULELE DIN PROGRAMUL FITRANSFORMER SUNT

Totul despre sport

Antrenament cu greutăți la sală (Fitness, bodybuilding)

Execuția corectă a exercițiilor ilustrată video și text de Sorin Fritea.

Program de antrenament de 3 zile pe săptămână și 4 de repaus pentru eficiență maximă cu efortul cel mai mic.

Cum să eviți plafonarea și stagnarea și să înveți lecția autodepășirii permanente.

Auto-monitorizarea prin notarea parametrilor cheie din antrenament ce asigură progresul de la săptămână la săptămână.

Cardio

Care sunt singurele două momente potrivite în care să alergi sau să faci orice altă activitate de ardere a grăsimii în timpul unei zile.

Cum să îmbini corect antrenamentul cardio cu antrenamentul de creștere musculară și de ce creșterea musculară este aproape indispensabilă slăbitului.

Beneficiile alergatului în sănătate și dobândirea unui abdomen plat comparativ cu alte exerciții cardio.

Personalizare

Antrenamentele vor fi personalizate în funcție de tipul somatic, pentru bărbați și femei separat.

Un antrenament nu durează mai mult de 20-30 de minute.

Antrenamentul este repartizat în cadrul unei săptămâni pe grupe de mușchi pentru a asigura dezvoltarea armonioasă a întregului corp.

Antrenamentul are menirea ca, pe lângă slăbire, masă musculară și rezistență, să îți ofere o mentalitate și o atitudine de campion, o oportunitate unică de dezvoltare personală și autocunoaștere.

Toate detaliile de care ai nevoie ca să te antrenezi fără antrenor, ca și când ai avea unul lângă tine.

  • Cât durează pauza între serii și repetări pentru un antrenament eficient.
  • Cum se execută corect fiecare exercițiu și în ce ordine.
  • Cum să respiri corect în timpul antrenamentului.
  • Care este poziția corectă a corpului în timp ce faci exercițiile pentru a nu te accidenta.
  • Cum se face încălzirea, stretchingul și cardio?

Totul despre nutriție

Slăbit și pus masă musculară

Vei învăța să îți calculezi raportul corect zilnic de proteine, lipide, carbohidrați, fibre și totalul de calorii necesare pentru obținerea rezultatului propus: fie că e slăbit, pus masă musculară sau ambele simultan.

Vei învăța de unde să îți iei necesarul caloric zilnic, cum să îl împșrți pe ore, câte mese pe zi sunt recomandate pentru un stil alimentar ce poate fi ținut pentru tot restul vieții, fără diete și restricții mari ce pun presiune psihică pe tine.

Vei slăbi fără diete, pastile, liposucție, tăiatul stomacului și alte nebunii ce atacă doar efectul și nu cauza.

Vei învăța cum să pui masă musculară dacă ești de tip ectomorf, fără să te îngrași punând grăsime și făcând burtă.

Un tipar alimentar ce poate fi personalizat

Tiparul alimentar pe care îl vei primi este testat și dă rezultate garantat pentru oameni normali.

Cunoscând modelul, poți alege alimentele preferate pe care să le introduci în acest model, astfel încât vei avea un meniu foarte personalizat în funcție de gustul tău.

Vei afla ce ai de făcut în cazul în care ești vegetarian sau ții post, pentru a-ți atinge obiectivele propuse în provocarea aceasta.

Perfomanță energetică

Vei învăța cum să îți accelerezi metabolismul pentru a arde mai rapid caloriile pe care le-ai mâncat în timpul zilei, dacă dorești să slăbești.

Vei învăța cum să nu mai fii obosit niciodată în timpul zilei datorită amestecului incorect de alimente ce îngreunează digestia și duc fluxul sanguin în stomac.

Combinarea acestui stil alimentar cu sportul îți va crește la cote foarte înalte energia și tonusul psihic, puterea de concetrare și performanțele intelectuale.

Vei avea parte de un caiet PDF în care să notezi orele și componența meselor, astfel încât să înveți ce să scoți și ce să introduci de-a lungul celor 12 săptămâni în meniul tău. Așa îți vei atinge rezultatul și vei știi ce trebuie corectat.

Suplimente alimentare și vitamine

Care sunt cele mai bune resurse de proteină de care putem avea parte și care este modul ideal de consum.

Care sunt mineralele și vitaminele absolut necesare pentru o sănătate de fier și care sunt resursele alimentare și supliementele indicate.

Care sunt perioadele anului cele mai bune pentru a face cure de vitaminizare și cum se face o astfel de vitaminizare.

O hartă completă a suplimentelor pentru sport, care au avizul Ministerului Sănătății și sunt libere de orice substanțe ce pot fi considerate dopante.

Totul despre cum să te ții de treabă (psihologie)

Lecții despre sport

Cum să te autodepășești permanent și cum să iei lecția autodepășirii pentru a o aplica în toate domeniile vieții într-un mod firesc și natural.

Cum să gestionezi teama de greutăți mari și exerciții grele pentru a nu-ți sabota progresul.

Cum să te comporți atunci când ești accidentat și cum să te recuperezi într-un timp minim posibil.

Cum să îți dai seama dacă durerile pe care le resimți sunt firești, de la febră musculară sau suprasolicitare, și când e cazul să mergi la doctor.

Lecții despre mâncare

Cel mai ușor mod de a te asigura că vei mânca fructe zilnic la orele corecte.

Ce să faci atunci când nu poți să mănânci un prânz corect la o ora decentă fără să îți afecteze obiectivele propuse în provocare.

Cum să înlocuiești mâncarea proastă cu cea corectă, dar cu diferențe minime în plăcerea de a mânca.

Cum să îți reeduci gustul pierdut pentru legume și alimente sănătoase și energizante, și cum să scapi de dependența de fast food, în special combinația letală dintre gras, dulce și sărat.

Lecții despre cauzele emoționale ale mâncatului

Cum să îți dai seama dacă ești dependent de mâncare și cum am descoperit soluția pentru această dependență la alcoolicii anonimi.

De unde vine senzația de gol interior și cum să umpli acest gol fără să apelezi la mâncare.

Cum să îți gestionezi suferințele sufletești și emoționale fără să apelezi la mâncare.

Cum să tratezi traumele trecutului astfel încât ele să nu se transforme în tulburări alimentare și cum să gestionezi din punct de vedere psihologic lipsa de iubire, atenție și afecțiune pentru a nu mai simți nevoia să cauți un refugiu în mâncare.

Totul despre bucătărie și rețete sănătoase

Rețete

Vei vedea exemple de mic dejun, de dulciuri, de prânz, cine și gustări care sunt foarte ușor de făcut, astfel încât să economisești timp.

Cum să prepari salate foarte slabe caloric dar care au un gust ce poate rivaliza cu fast-food-ul (mie personal mi-au salvat viața).

Cum să gestionezi poftele atunci când ele apar pentru ca greșeala făcută să te afecteze minim în progresul tău.

Eficiență maximă

Unelte și accesorii utile în bucătărie care te vor ajuta să respecți programul propus.

Cum să te hrănești corect când ai o viață foarte ocupată și ești permanent pe fugă, sau nu ai posibilitatea să gătești.

Trucuri și strategii pentru a te sătura mai repede, pentru a înlocui anumite alimente fără a simți diferența, pentru a mânca porții mai mici fără să simți și multe altele inventate de mâncăcioși care s-au săturat să fie grași.

Platforma Conține O Serie De Unelte Ajutătoare
Pentru A Te Monitoriza Și A Te Ajuta În Evoluția Ta.

Platformă de Curs Online

Toate informațiile de care ai nevoie le găsești într-un singur loc ușor de accesat și urmărit.

Măsurători

Deoarece doar ceea ce măsori poți îmbunătăți, ți-am pregătit un sistem de monitorizare a rezultatelor tale. Acest lucru te ține mereu conștient de ce ai de făcut.

Cursuri Video

Toate modulele conțin cursuri video profesionale, pe care le poți urmări oricând și de oriunde ai acces la internet.

PDF-uri

Acestea conțin rezumatul informațiilor din cursurile video și exerciții practice.

Cursurile în format MP3

Pentru a putea asculta informația, am pregătit pentru tine fiecare lecție și în format mp3. Astfel o poți asculta la orice dispozitiv mp3.

Sistem de notițe

Fiecare lecție video conține o secțiune în care îți poți lua notițe, pe care le poți revedea oricând dorești.

Sistem de urmărire a progresului în cursurile video

Deoarece uneori poate nu ai timp să urmărești un curs întreg, acest sistem te va ajuta să știi mereu unde ai rămas.

Îți Garantăm Că Îți Vei Putea Monitoriza Progresul. Vei Avea Parte De Un Sistem Care Te Va Ține Pe Drumul Cel Bun Permanent.

Da, vreau acces la platformă
€ 197 € 143

Comenzile sunt procesate prin www.stepout.ro


Bonusuri

Pe lângă ce ți-am promis mai sus, deoarece ne place mereu să oferim maxim din ce putem, avem o serie de bonusuri pe care ți le oferim dacă te înscrii la Programul Fitransformer.122 de soluții la cele mai des întâlnite probleme și obstacole în transformarea ta.

Aici găsești soluții la probleme de genul:

  • Sunt ok proteinele sub formă de prafuri luate ca supliment alimentar?
  • Ce obiective au femeile și ce obiective au bărbații la sală?
  • De ce să mâncăm fructe până în ora 14:00?
  • Ce mănânc noaptea dacă mi-e foame? Pentru persoanele care lucrează în ture de noapte
  • Ce să mănânc înainte de antrenament?

Acces PE VIAŢĂ la Programul Fitransformer

După cum poate deja știi, Fitransformer este un program pe care îl poți urma toată viața.

Deoarece nu este o simplă dietă, transformarea ta durează doar 3 luni. Dar pentru că ne place să ai parte de tot suportul de care ai nevoie pentru a reuși, îți oferim acces PE VIAŢĂ la acest program. În felul acesta îl vei putea revedea oricând dorești, sau chiar să îl lași cadou copiilor tăi.

Programul Fitransformer în format mp3

Pentru a putea asculta informația oricând, am pregătit pentru tine fiecare curs și în format mp3. Astfel poți asculta materialele la orice dispozitiv mp3. Trebuie doar să le descarci din interiorul platformei.

Acces la TOATE actualizările din platformă

Deoarece mereu ne place să ne îmbunătățim, eu cu Sorin vom adăuga mai multe materiale pe această platformă, în funcție de noile provocări pe care oamenii le întâlnesc. Vei avea acces, mereu, la noile materiale.

Cât crezi că valorează acest program?

CÂT TE-AR COSTA SĂ FACI SINGUR O TRANSFORMARE CARE POATE EȘUA FOARTE UȘOR?

Antrenor personal€ 300

Dacă alegi să lucrezi cu un antrenor personal timp de 3 luni de zile, costul mediu unui antrenor este 100 euro pe lună, ceea ce face costul celor 12 săptămâni de € 300 de euro.

Psiholog€ 240

Problemele emoționale, suferințele, lipsa de motivație, mâncatul compulsiv și multe alte probleme care te pot opri din a avea rezultate pot fi rezolvate de un psiholog. Pentru a avea sprijinul unui psiholog timp de 12 săptămâni, la costul mediu de 100 de lei (20 de euro) pe ședința săptămânală, ajungi la 240 de euro pentru provocarea de 12 săptămâni.

Nutriționist€ 360

Un program alimentar definit de un nutriționist, presupunând că dorești să fii asistat pe parcursul celor 12 săptămâni, la un preț mediu de 150 de lei (30 de euro) pe consultație, te poate duce până la 360 de euro.

Investiții fără rezultat timp de 12 săptămâni€ 600

Presupunând că te apuci singur de muncă, plătești abonament la sala de sport, cumperi suplimente și mâncare precum și materiale educaționale, echipament sportiv și toate lucrurile de care crezi că ai nevoie și tot nu ai rezultate, riști să pierzi aproximativ 600 de euro în următoarele 12 săptămâni făcând lucruri ce nu funcționează.

CARE ESTE INVESTIŢIA TA PENTRU PROGRAMUL FITRANSFORMER COMPLET?

E important să știi că deși valorile din stânga sunt reale, șansele să le poți lua separat și să funcționeze sunt foarte mici, pentru că fiecare expert vine cu propria versiune despre ce funcționează.

€ 1500
Valoarea cursului

Poți verifica, printr-o simplă căutare pe Google, valorile din stânga și vei constata că acestea sunt costuri reale pentru o metodă unificată ce implică sport, nutriție, hrană și psihologie pentru doar 12 săptămâni (la Fitransformer ai acces pe viață).

€ 143
Investitia Ta

Aceasta e suma pe care este nevoie să o investești pentru a beneficia de programul complet Fitransformer. Super Realist, salvezi între 1000 și 1500 de euro.


Da, vreau să mă înscriu!
€ 197 € 143

Comenzile sunt procesate prin www.stepout.ro

Ce spun cei care au lucrat deja cu noi?

*Toate metodele pe care le folosim au fost testate și aplicate pe sute de clienți de către
Sorin Fritea, campion național și de 4 ori vicecampion național de culturism.

Da, vreau să am și eu astfel de rezultate
€ 197 € 143

Comenzile sunt procesate prin www.stepout.ro

Sârbu Jibulov
Customer Support
Dacă ai nevoie de ajutor...
Dacă ai întrebari sau dorești informații suplimentare, te rog să îl suni pe colegul meu Sârbu Jibulov și te va ajuta cu mare placere Telefon: 0753 825 031
Orar: Luni - Joi 10:00 - 17:30